top of page

Packaging

Packaging, Barcelona. By Tarannà

Creem packaging amb identitat i personalitat, sense deixar de banda la seva principal funció. Protegir, Facilitar i emmagatzemar un producte de forma eficaç.

Connecta amb l'usuari amb una bona experiència i identitat de marca.
El packaging és la primera impressió i contacta amb el teu usuari.

El packaging és l'envàs que conté el teu producte. És el procés que converteix el teu embalatge en molt més que un embolcall. És una eina que ha de ser funcional, protectora, fàcil de transportar i fàcil d'emmagatzemar.

Però no sols això! El disseny de l'envàs és l'encarregat d'atreure el client i de diferenciar-te de la competència i enfortir la marca.

Creem packagning amb personalitat,volen generar valor i connectar la teva marca amb l'audiència.

Packaging

Fem un anàlisi del producte i el packaging, recollint la informació sobre l'experiència d'usuari, materials, expectatives i prioritats de la marca. Ens farem preguntes com: · Qui són els nostres clients?
· Qui comprarà el producte?
· On es mostrarà el producte?

Investigació

Fem una proposta de disseny estructural, estètica i funcionalitat del packaging amb la informació recollida durant el procés d'investigació. Fent una lectura per crear una proposta funcional, original i sòlida.

Disseny

Fem un prototip físic del packaging per tenir una idea més tangible, ens permetrà posar a prova diferents punts com el disseny, l'experiència d'usuari, la funcionalitat i els factors logístics.

Prototip

Projectes

hola@estuditaranna.com
[+34] 660 23 77 57

Estudi / Taller

Plaça Catalunya Nº33
Barcelona, 08640.

  • Contact us

    Amb qui parlem?
    Un Particular
    Una Empresa
bottom of page